Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ББКМ проведе заседание на Управителния съвет

02.05.2012   |   Събитията
 

Българската браншова камара – машиностроене (ББКМ) проведе заседание на Управителния и Контролния съвет.

Обсъждаха се различни въпроси от машиностроителния сектор, сред които процесите, свързани с развитието на електромобилите, информация за вижданията на ръководителите на ДКЕВР и МИЕТ  по регулиране цената на ел.енергията и природния газ, информация за новата схема „Енергийна ефективност и зелена икономика” от  ОП Конкурентоспособност, както и за обществена поръчка „Разработване на профили за безопасност и здраве”, по която браншовата камара кандидатства пред Главна инспекция по труда, за икономически дейности производство на машини и на метални изделия, без машини и оборудване. предложения за задачи за включването им в дейностите по проект „Актуализиране на учебните програми във висшето образование, в съответствие с изискванията на пазара на труда”, с които ще кандидатства ТУ-Габрово като бенефициент с партньор браншовата камара.

Прието беше становище за разработените по поръчка от ИАНМСП пазарни стратегии за секторите „Производство на машини и оборудване” и „Производство на метални изделия, без машини и оборудване”. Бяха предложени и задачи за включването им в дейностите по проект „Актуализиране на учебните програми във висшето образование, в съответствие с изискванията на пазара на труда”, с които ще кандидатства ТУ-Габрово като бенефициент с партньор браншовата камара.

Управителният съвет прие нови членове, както и план за работата си през 2012 г.

     
Източник: ББКМ; снимка:

Ключови думи: машинно оборудване   метални изделия   енергийна ефективност   електромобили  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...