Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Геотрейдинг стана дистрибутор на лагери RKB и гумено-транспортни ленти Матадор

07.06.2012   |   Бизнес
 

Геотрейдинг вече е оторизиран дистрибутор на швейцарския производител на лагери RKB и на словашката компания за гумено-транспортни ленти Матадор.

Компанията извършва директни доставки на лагерите на RKB. Основните продуктови сегменти са миниатюрни и маломерни прецизни сачмени лагери (с диаметър на отвора до 35 мм), стандартизирани ролкови лагери (с външен диаметър до 1925 мм), както и технологични лагери и лагери с оптимизирано приложение (АОВ). Те са приложими в редица промишлени предприятия, сред които организациите заети с металообработване, генериране и пренос на енергия, корабоплаване и корабостроене, строителство, минно дело, производство на целулоза и хартия.

Гумено-транспортните ленти на Матадор допълват портфолиото на предлаганите от Геотрейдинг продукти. Словашката компания произвежда широк набор от ленти с различни характеристики спрямо нуждите на клиента. В зависимост от вложения материал транспортните ленти се делят на текстилни (могат да бъдат създадени с устойчивост от 200 до 3500 Н/мм и широчина от 400 до 2400 мм) и стоманено-кордови (могат да бъдат създадени с устойчивост от 1000 до 5000 Н/мм и широчина от 600 до 2400 мм).

Геотрейдинг е изключителен представител на гуми Белшина за България, Гърция и Македония, както и дилър за Албания и Турция. Дружеството извършва дистрибуция и на механизацията на испанския производител на минна и строителна техника Триман Груп и на белоруската фирма Амкодор.

     
Източник: Геотрейдинг

Ключови думи: Геотрейдинг   RKB   Матадор   лагери   гумено-транспортни ленти  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоБизнесОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...