Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Pilz стартира обучение за машинна безопасност

 

От началото на 2013 г. фирма Pilz стартира програма за обучение по машинна безопасност съвместно с TUV Nord. Международно признатият курс CMSE (Certified Machinery Safety Expert) предлага многоспектърно обучение по машинна безопасност и насоки за изготвяне на интелигентни стратегии за безопасност в предприятията.

Обучителните модули на 4-дневния курс включват приложения на съвременните стандарти, практическа оценка на риска и процедури за безопасен труд, както и представяне на модерните технологии за безопасност и приложенията на функционалната безопасност в системите за контрол.

CMSE е сертифициран от германската организация TUV, а след преминаване на обучение участниците получават и сертификат от нея. Курсът е насочен главно към инженери проектанти, инженери по безопасност от областта на автоматизацията, инженери по поддръжката и инженери в производството.

     
Източник: Pilz

Ключови думи: Pilz   TUV Nord   машинна безопасност   безопасност на труда  

Област: Обучения  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...