Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Rexroth разширява своите онлайн инструменти за конфигуриране на линейна техника

01.11.2017   |   Бизнес
 

Като част от процеса на непрестанно обновяване на гамата си от дигитални инструменти, Rexroth представи актуализирана версия на инструмента за избор и оразмеряване на линейни оси и задвижващи механизми LinSelect, която се отличава с по-широк набор от функции и е по-удобна за потребителя, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на Bosch Rexroth за България. Освен че са добавени шест нови езикови версии, на база на ценната обратна връзка от клиентите са оптимизирани и алгоритмите за избор и изчисление. От БР Техника подчертават, че LinSelect предлага достъп и до изцяло нови продукти и вариации на конфигурацията, като инструментът е подобрен и по отношение на функциите на менюто и опциите за визуализация.

"Независимо дали става дума за линейни оси, задвижващи механизми, линейни направляващи или винтови двойки – с портфолиото от онлайн инструменти, което непрекъснато се разширява през годините, практически могат да бъдат избрани и конфигурирани всички компоненти от гамата на линейна техника на Rexroth. Това е възможно благодарение на наскоро представените конфигуратори за танкети и за прецизни стоманени оси за втулки. Общото между всички тези решения е, че са базирани на дългогодишните познания на Rexroth и предоставят на потребителя пълен набор от инструменти, които ускоряват оразмеряването и търсенето на продукти", обясняват от БР Техника.

В допълнение, CAD данните от завършените конфигурации са налични веднага за различни 3D и 2D системи. Цялостната система за дигитален инженеринг помага и при последователното избягване на грешки при оразмеряване, а инструментите са с еднакъв, опростен и лесен за ползване потребителски интерфейс в съответствие с най-новите стандарти и тенденции, допълват от БР Техника.

Може да намерите онлайн инструментите за конфигуриране на линейна техника на Rexroth тук.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Bosch Rexroth   линейна техника  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...