Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bosch Rexroth представи нов онлайн конфигуратор за призматични направляващи

Bosch Rexroth допълни гамата си от дигитални инструменти за линейна техника с нов онлайн конфигуратор за призматични направляващи, съобщиха от Бюро за Развитие Техника, единствен търговски и сервизен партньор на компанията у нас. Практичният софтуер направлява потребителите през процеса на конфигурация за стандартни сачмени, ролкови, миниатюрни сачмени и лагерни ролкови направляващи. Потребителите могат също да конфигурират сачмени и ролкови направляващи с интегрираната измервателна система IMS.

"Благодарение на новия конфигуратор клиентите могат да зададат дизайна, материалите, монтажа и класа на точност на призматичните направляващи само с няколко клика на мишката. Базите данни съдържат всички варианти от продуктовия каталог. Първоначално потребителите избират дали да конфигурират призматична направляваща система с интегрираната измервателна система IMS. Тя се отличава с висока измервателна точност, но не е чувствителна на замърсяване, вибрации или електромагнитни полета. IMS използва принципа на безконтактно измерване, което елиминира възможността за износване. Интегрирането на измерване на позиция в направляващата система спестява инсталационно пространство и намалява разходите по асемблиране", информират от БР Техника.

За всеки етап конфигураторът може да предостави контекстуална допълнителна информация чрез Info бутон. Производителят може да достави еднокомпонентни направляващи с максимална дължина до 6000 мм. При многокомпонентните направляващи конфигураторът спестява на потребителите време, като предлага дължините на детайлите, които могат да бъдат регулирани графично с помощта на мишката. Rexroth произвежда тези части с ясно маркирани краища, осигурявайки лесно асемблиране, поясняват специалистите от БР Техника.

След като призматичната направляваща е напълно конфигурирана, CAD данните са налични за изтегляне. Използването на този инструмент значително намалява времето за инженеринг на производителите на машини и системните интегратори. Всички дигитални инструменти за линейна техника на Rexroth са безплатни и са достъпни на уеб страницата на компанията, допълват от БР Техника.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Bosch Rexroth   линейна техника   призматични направляващи  

Област: Технологии  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...