Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Конгресът по прахова металургия Euro PM2019 ще се проведе в Холандия - 13.10.2019

Тазгодишното издание на международния конгрес и изложение за прахова металургия Euro PM ще се състои между 13 и 16 октомври в Маастрихт, Холандия. Събитието, организирано от Европейската асоциация по прахова металургия (EPMA), ежегодно събира представители на индустрията и научната общност, предоставяйки им възможност да обсъдят и развият идеите си.

Програмата на конгреса тази година включва над 300 технически статии, които ще бъдат представени в устни и постерни сесии, както и 11 специализирани семинара. Сред тематичните направления на конгреса са адитивно производство, функционални материали, горещо изостатично пресоване, нови материали, процеси и приложения, пресоване и синтероване и др.

Паралелно с конгреса ще се проведе и изложение, в което се очаква да участват над 100 компании. Профилът на изложителите включва производители на суровинни материали и компоненти, доставчици на оборудване и спомагателни услуги.

     
Източник: EPMA

Ключови думи: EPMA   Euro PM2019   прахова металургия  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...