Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Специализиран форум на parts2clean събира експертната общност в Щутгарт

04.10.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Електромобилността и енергийният преход, промените в технологиите за производство и повърхностна обработка, новите материали и дигитализацията на производството са само малка част от темите, които ще бъдат във фокуса на международното търговско изложение parts2clean 2022.

Събитието ще се проведе от 11 до 13 октомври в изложбения център в Щутгарт, Германия.

"Щандовете на изложителите на тазгодишното изложение parts2clean ще предложат решения във всички области на технологиите за промишлено почистване, за да отговорят на новите изисквания в контекста на водещите актуални тенденции“, съобщава Хендрик Енгелкинг, глобален директор на Deutsche Messe. 

Атрактивна съпътстваща програма добавя стойност към изложението, като предлага знания и опит в синтезиран вид, както и подходи за решения за адаптиране и оптимизиране на процеси във форма, която не може да бъде намерена никъде другаде, информират организаторите.

Холистичен поглед върху чистотата на компонентите по веригата на процеса
Предварително дефинираните изисквания за чистота могат да бъдат изпълнени стабилно и ефективно чрез холистичен поглед върху веригата на процеса, включващ. строгите изисквания по отношение на чистотата на компонентите и околната среда. 

Специално шоу, озаглавено "Чистота на компонентите – холистичен поглед върху веригата на процесите", организирано съвместно с Cleaning Excellence Center (CEC), предлага на посетителите по-добра представа за етапите при почистването на компоненти. Тук се включват както предварителната обработка на детайлите, така и избор на подходяща химия на процеса, почистване на контейнери и носители на детайли, професионален мониторинг на постигнатата чистота с лабораторно оборудване и опаковане, отговарящо на изискванията за чистота, в чисто помещение.

Специализираният форум предоставя поле за обмен на знания  
С традиционното присъствие на повече от 1300 участници на място и много повече потребители от цял свят чрез стрийминг на живо, тридневният специализиран форум на parts2clean е една от ключовите атракции на изложението. 

"Високото качество на информацията и презентациите тук направиха този форум един от най-търсените източници на знания в областта на почистването на детайли и повърхности за местни и международни посетители", информира Енгелкинг. Известни учени и изследователи, както и представители на индустриалните среди ще предложат своите знания и опит, примери за решения  и добри практики, както и лекции по широк спектър от теми.

Участието в техническия форум на parts2clean е безплатно за посетителите на търговското изложение. В допълнение, презентациите ще се излъчват на живо на уебсайта на събитието.

     
Източник: parts2clean

Ключови думи: parts2clean   промишлено почистване   повърхностна обработка   почистване на детайли  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...