Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

БАМИ с нов управителен съвет

02.07.2019   |   Кариери
 

На 27 юни т. г. се проведе редовното годишно общо събрание на Българската асоциация на металургичната индустрия (БАМИ). Гости на събитието бяха представители на браншови организации, учебни заведения и социални партньори. В рамките на събранието беше приет отчет за дейността и финансовото състояние, както и насоки за работа, промени в Устава и избор на членове на управителния и на контролния съвет на организацията.

В състава на новия управителен съвет влизат Алкомет, Аурубис България, Горубсо-Кърджали, Еврометал, ЕМЦ Дистрибюшън, ЗГП, КЦМ 2000, Металснаб България, Монбат Рисайклинг, Огняново-К, Полиметимпортекспорт, Промет Стиил, Рефран, Шамот Ел Пе 2007 и Металко България - представител Антон Петров и председател на УС. В контролния съвет са Членовете на контролния съвет са Ел Стомана, Рудметал и Орг Фактор - представител  Георги Хрисополов и председател на КС.

     
Източник: БАМИ

Ключови думи: БАМИ   металургия   Алкомет   Аурубис България   КЦМ 2000  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...