Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Работим с най-изявените производители на машиностроителни компоненти

25.01.2012   |   Експертно
 

Имаме изключителната възможност да работим заедно с най-изявените производители на машиностроителни компоненти. Наред с високото качество на произвежданите елементи, партньорите ни влагат много средства и усилия в усъвършенстване, развойна дейност и обучение на сътрудниците и търговските партньори. За нуждите на машиностроителния сектор предлагаме линейни направляващи и модули на фирма Schneeberger, чието име от много години е символ на модерна линейна технология в машиностроенето и приборостроенето; изключително богато многообразие от енергоподвеждащи системи ECS и гъвкави кабели CF на фирма igus; плъзгащи лагери за въртеливи iglidur, igubal и линейни движения DryLin от полимерни материали, които навлизат все повече във всички производства и особено при специфични изисквания за устойчивост към вода, сол, химически съединения, висока температура и много други. Не по-малко разнообразни и изключително атрактивни са модулите за линейно движение, гарантиращи сигурно производство и дълъг живот на машините и съоръженията. Ползотворното сътрудничество с нашите клиенти обогатява гамата от полимерни материали, създадени да отговорят на високите изисквания при специални приложения от практиката. Фирма GMN, Германия, е доказала името си като един от най-изявените производители на прецизни лагери и възли за металорежещи машини, еднопосочни съединители и шлифовъчни вретена. Немският ни партньор Ringspann предлага огромно многообразие от съединители. Съвместно с FEY участваме в разработка и внедряване на авангардни решения на уплътнения в металургията и минната промишленост.

Сред новите технологични решения, които предлагаме, са редукторите CYCLO на фирма Sumitomo CYCLO, чиито принцип на работа осигурява висок коефициент на полезно действие и голяма надеждност. Новост в продуктовата ни гама са и вълновите редуктори Harmonic Drive -оптимално решение за различни специфични приложения. Предлагаме и резбови вложки HeliCoil и свързващи елементи от Bоеllhoff, които спестяват много време и средства на всички етапи на производствения процес - от проектирането до ремонта и модернизацията.

През последните години работим много усилено по развиване и задълбочаване на контактите и партньорството ни с всички предприятия от машиностроенето, а също така и от сферата на химията, енергетиката и добивната промишленост. Нашето участие още в процеса на проектиране, през специфичните условия на конкретното производство, също така и при ремонтната дейност, се оказват изключително полезни за клиентите. Използвайки опита и знанията ни, обединени с възможностите и усилията на производители и потребители, се постигат най-добри резултати.

     
Източник: сп. Инженеринг ревю

Ключови думи: линейни направляващи   Schneeberger   igus   лагер   GMN   Ringspann   Sumitomo   Bоеllhoff   редуктор   Атлас Техник  

Област: бизнес  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Експертно

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...