Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Мехатроника за ротационни и линейни движения предлага Schaeffler Bulgaria

27.01.2012   |   Експертно
 

Schaeffler Group със своите марки INA и FAG е един от водещите световни производители на търкалящи и плъзгащи лагери и линейни системи за машиностроенето, самолетостроенето и ракетостроенето, както и на прецизни елементи за двигатели, скоростни кутии и трансмисии за автомобилостроенето. Продукти с марките INA и FAG се срещат от много десетилетия като водещи на световния пазар в лагерните възли на въртящи се маси, подавателни шпиндели, главни шпиндели и линейни оси. Прецизни и с дълъг експлоатационен живот, с минимална поддръжка и готови веднага за монтаж. Schaeffler Group Industrial може да обслужи всички лагерни възли на една металорежеща машина от консултирането до поддръжката с богатата си съгласувана продуктова програма.
Най-новото попълнение в групата е в областта на мехатрониката - от специалиста в директни задвижвания INA Drives & Mechatronics (IDAM). Чрез мехатрониката могат да се реализират и оптимизирани съобразно приложението комплексни решения за ротационни и линейни движения. За производителите на машини се откриват напълно нови технически и икономически възможности.
Относно прогнозата ни за развитието на сектора през следващите няколко години, смятам, че предстоят интересни и динамични години и само най-гъвкавите и иновативни компании в бранша ще оцелеят.

Алексей Гешев, инженер продажби, Schaeffler Bulgaria

     
Източник: сп. Инженеринг ревю

Ключови думи: Schaeffler   INA   FAG   лагер   задвижване  

Област: бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Експертно

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...