Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Hermle отново приемаше гости в заводите си през април

19.04.2012   |   Събитията
 

От 18 до 21 април т.г. Hermle отвори вратите си за всички заинтересовани специалисти от областта на машиностроенето. Ежегодната инициатива се организира в производствените предприятия на компанията в град Госхайм, Германия.

Дните на отворени врати традиционно се радват на голям интерес. През изминалата година над 800 компании и 1900 посетители от Германия и други страни са посетили заводите в дните от 13 до 16 април. По думи на организаторите, над 30% от тях са от съседни държави като Швейцария, Австрия, Холандия, Чехия, Словакия, Франция, Италия и Англия, както и от Русия, Швеция, САЩ и Япония.

Освен тях е имало и гости от Русия, Швеция, САЩ и Япония, което е ясен знак за увеличаване на международната популярност на инициативата. По време на изложението бяха представени над 20 машини в учебно-технологичния център, предназначени за различни браншове, в които се използва оборудване на Hermle. Между тях са инструментална екипировка и формообразуване, медицина, автомобилостроене и състезателни спортове, енергетика, самолетостроене, оптична индустрия, производство на междинни продукти и много други.

Част от събитието бе и специализираното изложение под мото “Техника на закрепване” с повече от 50 участници от областите техника за закрепване, CAD/CAM и технология на управлението.

     
Източник: Hermle

Ключови думи: машиностроителна индустрия   центрове за обработка   Hermle  

Област: Събития  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...